Like Ons

Café Johan

Waar voetbal en zaken elkaar ontmoeten.
 • Ontmoet op niveau in Café Johan

  1

  Café Johan biedt ondernemers de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer elkaar te ontmoeten. Café Johan is een grote skybox gesitueerd op een prachtige plek in de Johan Cruijff Arena. Vanuit het café heeft u prachtig uitzicht over het speelveld. Een ideale gelegenheid dus, om ook eens een zakenrelatie uit te nodigen om mee te gaan. Breidt uw netwerk uit terwijl u geniet van de wedstrijd met een borrel, een hapje of een heerlijk gerecht. Café Johan biedt u alle faciliteiten om een geslaagde sportieve en zakelijke avond of middag te hebben. Onze businessclub is exclusief voor leden.

  Heeft u interesse om uzelf in contact te leggen met andere zakelijke ondernemers en heeft u altijd al een stap bij Café Johan binnen willen zetten? Meldt u dan HIER aan als lid. Eenmaal lid, dan kan u met collega’s en andere ondernemers genieten van de prachtige wedstrijden en het mooie uitzicht. Café Johan heeft speciaal voor leden 66 top plekken in de Johan Cruijff Arena. Deze skybox plaatsen zijn exclusief voor leden.

  Ontmoet op niveau

  Bij Café Johan ontmoet u ondernemers op niveau. Café Johan bevindt zich op een perfecte plaats in de Arena, met prachtig uitzicht.

  In Amsterdam Arena

  Café Johan bevindt zich in de Johan Cruijff Arena, thuisbasis van Ajax en Johan Cruijff. Een geweldige locatie dus.

  Lid worden

  Ondernemers kunnen onder voorwaarden lid worden van Café Johan. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier.

  Johan Cruyff Foundation

  Het grootste deel van de opbrengsten van leden en van Café Johan gaat naar de Johan Cruyff Foundation.